İslahiye'de Uluslararası Dağcılar Amanos Dağları'nın Zirvesine Ulaştı

İslahiye'de Uluslararası Dağcılar Amanos Dağları'nın Zirvesine Ulaştı
Gaziantep Dağcılık Spor Kulübü ve İslahiye Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Kanada ve Brezilyalı dağcılarla birlikte Amanos Dağları'nda zorlu bir tırmanış gerçekleştirerek, kışın son günlerini macera dolu bir etkinlikle taçlandırdı.

Gaziantep’in doğa tutkunları, Amanos Dağları'nın muhteşem manzaralarını keşfetmek için uluslararası bir tırmanışa imza attı. Gaziantep Dağcılık Spor Kulübü (GADADİK) ve İslahiye Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Kanada ve Brezilyalı dağcılarla birlikte karla kaplı zirvelere yöneldi.

Zorlu Parkurda Kar Yürüyüşü

Bu benzersiz tırmanış, Amanos Dağları'nın 1.500 metre yüksekliğindeki Huzurlu Yaylası zirvesine ulaşıldığında zirve yaptı. Kar kalınlığının 20 santimetreyi aştığı bu zorlu parkurda, dağcılar yaklaşık 12 kilometrelik bir mesafeyi 6 saatte tamamlayarak, baharın müjdecisi günlerde unutulmaz anlar yaşadı.

Uluslararası Katılımlı Doğa Maratonu

Katılımcılar, bu eşsiz deneyimi ölümsüzleştirmek için yolda çektikleri fotoğraflarla anılarını paylaştı. Grup üyesi Hasan Şenocak, yaşanan bu özel anları, "Kanadalı ve Brezilyalı misafirlerimizle birlikte eşsiz manzaranın keyfini çıkardık. Tüm katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ederim, ayaklarına sağlık." sözleriyle özetledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.